Met winterexpositie Sjer Jacobs naar het voorjaar toe

Tot 1 maart is de galerie alleen bereikbaar via 06-46158522. Ook voor het maken van een afspraak voor het bezoeken van de galerie.

25 jaar Kunst-& Cultuurroute Middelburg (kunstroutemiddelburg.nl). Deze is maandelijks te bezoeken. Op 3 en 4 februari is het openingsweekend met het thema ‘Gastexposanten’.

Recent werk – Sjer Jacobs

Detail

Welkom

De voorbereidingen voor de exposities in maart zijn in volle gang en dan starten we ook met een speciaal concept voor de kelder.

Vanaf 1 maart is iedereen welkom in de nieuwe kunst-inspiratie-belevingskelder van GALERIE T. In de kelder brengen we kunstenaars in het spotlicht en gaan we dieper in op hun kunst. Wat inspireert de kunstenaar en wat inspireert jou? In de maand maart gaat het spotlicht op kunstenares Bianca van Duyn. Maar ook gaan we dieper in op bijvoorbeeld de BOOM in beeldtaal en techniek.

We gaan hier ook jongeren bij betrekken, zij kunnen iedere maand in de kelder kiezen uit  5 verschillende doe-activiteiten. Daarbij krijgen kinderen ook de gelegenheid om in de galerie hun creaties te laten zien.

**

Zo waren we in Rotterdam om bij 2 scholen zelfgemaakte kunstwerken op te halen om de komende maanden wisselend te laten zien. Door het grote digitale scherm in de klassen kunnen de kinderen in Rotterdam maandelijks de kunst in de galerie volgen.

SBO Kindcentrum IJsselmonde
“Herfstklasje”
OBS de Toermalijn

Het zijn stuk voor stuk prachtige kunstwerkjes en een mooi voorbeeld voor de kinderen die de kelder komen bezoeken.