Vervolg “winter-expositie” met Sjer Jacobs

In januari en februari zijn er aangepaste openingstijden.

Het is dit jaar zeer goed bevallen om als pilotproject tot 1 maart een veelzijdig kunstenaar uit te nodigen om naast de 4 etalages aan de Turfkaai en de Vismarkt de galerie in te richten.

De galerie is van zondag t/m maandag telefonisch bereikbaar 06 46158522,  ook voor een bezoekje aan de galerie. Dit werkt prima. Er wordt regelmatig gebeld voor een afspraak. Zo zijn we nu ook een periode voor onszelf flexibeler om ook iets anders te doen. Binnenkort wordt bij Sjer Jacobs nieuw werk opgehaald om de expositie weer aan te vullen.

Sjer heeft onder andere de bijgaande schilderijen en glurende keramieken figuren voor het raam.

HET EXPOSITIEPROGRAMMA VOOR DIT KOMEND JAAR STAAT INMIDDELS VAST. EEN PAAR NAMEN DIE JE ONDER ANDERE TEGEN GAAT KOMEN; DENNY BAGGEN-HARRY DE LEEUW-SIMONE THEELE-ENA RUTTE-JAN VAN DEN BERGH-BARBARA HOUWERS-TOM SEERDEN-AD ARMA-EELKO VAN IERSEL-HELEEN MOS-BERT VAN SANTEN-BARBARA DE CLERCQ e.a.

Naast de geweldige exposities staan er ook nog wat andere initiatieven op stapel, zoals op 1 maart het starten met een belevingskelder voor jongeren, waar dit grote prikbord al voor klaar hangt. De opzet is dat jongeren zelf hier creatief actief kunnen zijn. Meer hierover de volgende maand op deze website.