WINTERPROGRAMMA

De galerie is t/m 20 november wegens vakantie gesloten. Vanaf 20 november zijn er deze winter elke 4 weken nieuwe etalage-exposities en is de galerie tot 1 maart alleen open op afspraak.

Van 7 t/m 20 november, even geen galerie aan de Vismarkt, maar MIDNIGHT MAGIC!

Dennis van Akkeren (Deep Kreativ) geeft naast een expositie van zijn werk als fotograaf/filmmaker, gratis fotoshoots in de ruimte van GALERIE -T om een ​​nieuw fotografie-concept te introduceren: MIDNIGHT MAGIC! Dennis maakte eerder indruk in de galerie met zijn fotoproject “Praat met me”. Ga voor meer info naar www.deepkreativ.nl

Middelburg, Janet Timmerije

DANKJEWEL- Als galerie is het een bof om met onze locatie deel uit te mogen maken van de prachtige Middelburgse binnenstad. Een belangrijke locatie in de binnenstad is de Concertgehoorzaal, waar ze dringend toe zijn aan een nieuwe vleugel. N.a.v. de vraag of de galerie iets kon betekenen voor de kunstveiling zijn 3 kunstenaars van de galerie uitgenodigd die in hun werk een link met Zeeland hebben om iets beschikbaar te stellen. De 3 kunstenaars, Martin R. Baeyens, Reinder Homan en Magda Luttikhuizen, hebben op de veiling gezamenlijk een bedrag van € 1.550,00 opgebracht. Hieronder hun geveilde werken.

MARTIN R. BAEYENS- Middelburgse prent 1/6, opbrengst € 500,00 (inclusief ijst € 80,00). Hiervan is er in de galerie nog 1 beschikbaar € 300,00

REINDER HOMAN- Ets “Dijkweg Zeeland”, opbrengst € 500,00. Beschikbaar in de galerie € 320,00

Ets “knotwilg Zeeland”, opbrengst € 200,00. Beschikbaar in de galerie € 175,00

MAGDA LUTTIKHUIZEN- Paneel unicum (waarde € 225,00) & dichtbundel, opbrengst € 350,00

Informatie over de  crowdfunding van de vleugel  www.zeeuwseconcertzaal.nl

LUT BRACKX- Onlangs hebben we recent keramiek van Lut Brackx in haar atelier in de Vlaamse Ardennen opgehaald. Dit alvast als opwarmertje voor de komende etalage-exposities.