WINTERPROGRAMMA

Tijdens de wintermaanden is de galerie alleen op afspraak te bezoeken. Elke paar weken zullen nieuwe etalage-exposities te zien zijn. Loop daarom zeker af en toe even langs de etalages. Hieronder voorbeelden van werk dat de komende weken in de etalages is te zien.

Foto: Het was een succes om tijdens het dichtzijn de galerieruimtes aan de Vismarkt beschikbaar te stellen aan Dennis van Akkeren. Zo ‘n 170 mensen zijn geweest voor een photoshoot.

ARTHUR BERNARD – etalage Vismarkt – Vast een voorproefje want in maart 2022 starten we het seizoen met een expositie van Arthur Bernard

Een foto van een kunstwerk zegt weinig over de afmeting, tenzij het werk in een omgeving is afgebeeld. Zie de link “kunst op z’n plek”, waar een schilderij van Arthur te zien is bij de eigenaar thuis.

TOM SEERDEN – etalage Turfkaai– bronzen in oplage/ torso ‘s/ landschappen. Zie “kunst op z’n plek” voor het brons in bezit van de heer E. Le Paige.

FRANK LEENHOUTS – etalage Turfkaai– Portret in opdracht. Zie “Kunst op z’n plek” voor portretopdracht de heer G. de Man.

LENY FRANKEN –  etalage Vismarkt– Bronzen, unica