“NATURE FRAMED” expositie van 2 plantaardige kunstenaars

Plantaardige installaties, terrariumschilderijen en andere tropische mini-landschappen

Femke Vos de Wael
Marieke Hannewijk

De systemen houden zichzelf in stand en hoeven maar een keer per jaar gesnoeid te worden. Ze maken ons bewust van de werking van klimaten en geven inzicht in de toekomst.

Zondag 1 oktober was de besloten opening voor familie en kennissen van Femke en Marieke. Edwin Mijnsbergen heeft de sfeer prachtig kunnen vastleggen. Lees zijn bericht via Wij zijn de stad.

Als galeriehoudster was dit voor mij de eerste keer dat ik vol vertrouwen de expositie uit handen gegeven heb.

Dit is een kunstvorm voor nu en in de toekomst. Ik volg Femke en Marieke al een half jaar met hun voorbereidingen voor deze expositie en ik ben echt onder de indruk. Je kunt het hele jaar bij hen terecht in de Zusterstraat 10 in Middelburg, waar de beleving achter de gevel begint. WELKOM in GALERIE-T en bij Femke en Marieke in de Zusterstraat.

AAN DE TURFKAAI WERK VAN DIVERSE KUNSTENAARS

Via de beeldentuin – waar we met dit prachtige weer nog regelmatig een kopje thee kunnen schenken – kom je aan de Turfkaai op de parterre en in de kelder met werk van diverse kunstenaars

GELEGENHEIDSEXPOSITIE DICK VAN BIEMEN  

19 tot 29 oktober – PARTERRE TURFKAAI

Dick van Biemen kan door omstandigheden zijn kunstenaarschap niet meer uitoefenen. Nu staat nog werk in zijn atelier, wat erg jammer is, vandaar deze gelegenheidsexpositie met speciale verkoopprijzen om het werk in een korte tijd zoveel mogelijk onder de mensen te brengen. Wij hebben altijd fijn met Dick samengewerkt en zijn liefhebbers van zijn schilderijen. Zo staan er in het jubileumboek 2 inzendingen van kunstbezitters van zijn schilderijen met hun verhaal. Hieronder een tekst van Dick zelf.   

U kunt zich via deze website gratis abonneren op de nieuwsbrief. U ontvangt dan voor deze gelegenheidsexpositie als uitzondering, binnenkort afbeeldingen en prijzen van de schilderen.