OKTOBER-EXPOSITIE

In de galerie vond een bijeenkomst plaats ter nagedachtenis van kunstenaar Ton de Laat, hierbij waren zijn weduwe en kennissen aanwezig. Het was een bijzondere middag. Op het moment zijn in de galerie etsen van zowel van Ton de Laat als Reinder Homan te zien. Reinder Homan gaf speciaal voor deze gelegenheid een ets demonstratie, hij heeft hiervoor een etsplaat van Ton de Laat gebruikt. Alle aanwezigen kregen na de bijeenkomst een etsje mee naar huis. Wij zijn Reinder erg dankbaar dat hij hier aan mee heeft willen werken. Aanwezig was ook Jan Schuurman Hess om te vertellen over zijn inzending over Reinder Homan voor ons jubileumproject “Kunst op z’n plek”. De aanwezigen kwamen voor een groot gedeelte van ver, na de bijeenkomst verzorgde Bert daarom voor de aanwezigen nog een mooie rondleiding door het centrum van Middelburg. We kijken terug op een geslaagde dag. Met dank ook aan Adri van de Velde voor de foto’s en zijn vrouw Diny die altijd bereid is te helpen bij activiteiten.

In oktober zijn in de galerie exposities te zien van REINDER HOMAN, TON DE LAAT (1946-2016) en TOM SEERDEN. Ook zijn op de websitepagina van het jubileumproject “KUNST OP Z’N PLEK” foto’s en verhalen van deze kunstenaars terug te vinden.

REINDER HOMAN, etsen

Jan Schuurman Hess, lees zijn verhaal bij de foto via de link naar het jubileumproject “Kunst op z’n plek”

Kunst op z’n plek – GALERIE T (galerie-t.nl)

TON DE LAAT  ( 1946-2016), etsen

Voor “Kunst op z’n Plek” bezochten we Diana Padmos in haar winkel Avalon in Goes. Daar maakten we de foto met werk van Ton de Laat dat in haar bezit is.

TOM SEERDEN, bronzen

Onderstaande foto werd ingezonden voor “Kunst op z’n plek”. Deze torso van Tom Seerden heeft z’n plek in Brussel gevonden.

Kunst op z’n plek – GALERIE T (galerie-t.nl)