Nieuwe expositie en jubileum activiteiten

Als je al 25 jaar een Zeeuwse galerie bent maak je van je vaste kunstenaars ook wel een beetje Zeeuwse kunstenaars. Magda Luttikhuizen en Sjer Jacobs zijn daar mooie voorbeelden van.

De huidige expositie van Magda Luttikhuizen is t/m 1 augustus te zien in de galerie. Magda schrijft ook gedichten, die geven haar inspiratie voor de schilderijen die ze maakt.

Sjer Jacobs maakt gebruik van diversiteit in materialen en uitvoeringen waarbij zijn eigen stijl altijd herkenbaar is. De nieuwe stoeltjes zijn nog prototypen, maar de interesse is gewekt. Wij willen ze graag in de galerie. In het kader van het 25 jarig jubileum heeft de galerie op dit moment speciaal door Sjer gemaakte unieke papercut werken.

Lia Hector en Ilja Hector zijn samen op bezoek geweest bij Danielle Davidson in haar Haagse atelier. Danielle (rechts op onderstaande foto) noemt zichzelf ruimteverkenner. Prachtig werk waar we graag ruimte voor maken. Hierover binnenkort meer nieuws.

Project: KUNST OP Z’N PLEK

Eigenaren laten zien

In de afgelopen 25 jaar hebben de meest prachtige en uiteenlopende schilderijen, beelden en objecten fantastische plekken gekregen bij eigenaren thuis. Soms langer geleden aangeschaft, soms nog maar kortgeleden. Altijd met veel gevoel en een bepaalde emotie. In het kader van 25 jaar Galerie T, blikken we met de eigenaren terug. Zelfs het allereerst verkochte schilderij mogen we in beeld brengen. Wat zijn wij in Galerie T altijd blij met de vele geweldige kunstenaars.

De komende maanden werken wij aan het jubileum project “Kunst op z’n plek” naar aanleiding van 25 jaar Galerie-T. Het doel is om wekelijks een kunstwerk in beeld te brengen dat op uiteenlopende locaties een plekje heeft gekregen. Klik hier door naar de pagina: https://www.galerie-t.nl/kunst-op-zn-plek/ Mocht u een bijzondere herinnering aan uw aankoop hebben of iets willen vertellen over de betekenis van het kunstwerk in uw huis of uw omgeving, dan kunt u mij mailen via iljahector@gmail.com.