Lancering Galerie-T jubileumboek

Het is zover. Galerie-T bestaat deze maand 25 jaar. Vandaag presenteren wij met trots het jubileumboek “Kunst op z’n plek’. Het is ontzettend jammer dat we de geplande feestelijke lancering niet door kunnen laten gaan. Maar in de huidige situatie is het helaas zelfs geen twijfel. Om deze reden hebben we een filmpje gemaakt.

Vanaf komende donderdag 2 december ligt het jubileumboek ter inzage in de galerie. U bent van harte welkom om het jubileumboek te komen inzien. Wij hanteren de geldende coronamaatregelen. Voor de echte liefhebbers is het boek te koop.

Onderdeel van de feestelijke lancering was een muzikale kunstperformance “Sporen in Middelburg” van cellist Paul Uyterlinde en kunstenares Danielle Davidson. Nu hun live performance niet door kan gaan, verplaatsen we dit naar zondag 15 mei 2022. U bent van harte welkom daarbij aanwezig te zijn. Bekijk alvast de teaser die Danielle en Paul recentelijk opgenomen hebben. 

U kunt het jubileumboek digitaal opvragen door een mail te sturen naar iljahector@gmail.com.

Normaal is de galerie open op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Op 1e en 2e kerstdag is de galerie gesloten. Daarna is de galerie t/m 2 januari dagelijks geopend tussen 13.00 en 16.00 uur.