JUBILEUM-EXPOSITIE

Helaas is de galerie gesloten. Heeft u vragen of heeft u interesse in een werk dat u in de etalage heeft gezien? U kunt contact opnemen via 0118-611415 of galerie-t@online.nl

ANNEKE TREURNIET

Solo- expositie aan de Vismarkt en in de etalage aan de Turfkaai .Wij kennen haar van JA-tassen in de Segeerstraat, ze heeft ook ooit eerder als kunstenaar met toegepaste kunst in GALERIE-T een expositie gehad.

1000 borstels, 600 lampjes: aanrader voor een avondwandeling langs de etalages!!

DANIELLE DAVIDSON

Solo-expositie op de parterre aan de Turfkaai met schilderijen en werken op papier in de kelder

Kelder: werk op papier – teaser “Sporen in Middelburg”

MARIJE DE ROOS


THE CLEANEST WAY TO GREAT DESIGN
Positive Fibers® heeft hier wat op bedacht: 100% digitale ontwerpen die in de virtuele wereld tot leven komen. Tijdens de lockdown in 2020 ging oprichter Marije de Roos aan de slag met 6 internationale modeontwerpers die niet een naaimachine maar uitsluitend een computer gebruiken. Deze designs zijn kompleet duurzaam geproduceerd en alleen virtueel draagbaar. Vanaf 2022 zal de collectie als Non-Fungible Tokens (NFTs) aangeboden worden op de website www.positivefibers.com 

Stefka de Ruiter (Verenigde Staten/Nederland) – María Ruano (Spanje) – Fernanda Bernardi (Brazilië) – Yelim Choi (Frankrijk/Zuid-Korea) – Erika Wang (Taiwan) – Elisa Pelizza (Italië)

De jubileumactiviteiten die plaats zouden vinden op 28 november en 15 januari komen nu samen op 15 mei 2022.

Eén van de onderdelen was de presentatie van een film opgenomen in de binnenstad van Middelburg. Het betrof een performance van Paul Uyterlinde, cellist en Danielle Davidson, kunstenaar filmmaker, allebei opgegroeid in Middelburg. De  presentatie vindt nu plaats op 15 mei, inclusief een live performance op de Vismarkt. Er is inmiddels al wel een teaser beschikbaar die nu op een groot scherm in de kelder bij de expositie van Danielle Davidson is te zien.

WIJ WENSEN U FIJNE DAGEN EN EEN GOED 2022

Bert en Lia Hector